Gaturenhållning

Gator och vägar bör hållas rena och fina, vilket kan vara en utmaning när alla möjliga faktorer spelar in.

Vi erbjuder stora och små lösningar för dig som letar efter hjälp med gaturenhållning. Med rätt utrustning, maskiner och arbetsvilja skapar vi rena ytor i och omkring Älvängen. Vi brinner för att se ytor som gator och parkeringar bli rena och fina, och gör vårt yttersta för att kunna erbjuda ett högkvalitativt resultat. Vi hjälper såväl företag som privatpersoner med uppdrag av alla storlekar och har en stor erfarenhet med oss i bagaget.

Gaturenhållning

Renhållning av vägar i Älvängen

Vi erbjuder gaturenhållning av olika slag, och anpassar oss efter kunden behov och individuella önskemål för arbetet. Vi sysslar bland annat med maskinsopning och gaturenhållning under de olika årstiderna. Under hösten erbjuds lösning och under våren uppsägning av grus.

Vi har kvalitativ utrustning, och våra gatusopningsmaskiner är väl utrustade med vad som krävs för en noggrann och effektiv gatusopning. Vi skapar rena ytor där du behöver det, och lämnar gatorna fräscha och fina efter oss. Vår största målgrupp är företagare, och vi hjälper gärna dig som företag oavsett om du har ett eller flera områden att renhålla.

Vår personal

Grönab Entreprenad AB är noggranna med att alltid ha medarbetare som är drivande och kunniga inom branschen. Vi har tack vare våra anställda idag många nöjda kunder som återkommer år efter år. Våra anställda brinner för både sitt yrke och för att erbjuda en så bra service som möjligt. Målet är för oss att du ska bli helt nöjd varje gång du väljer att anlita oss, och vi ser inte vårt arbete som slutfört förrän det blir så.

Har du några frågor eller funderingar som du vill dela med dig av till oss? Hör gärna av dig, så svarar vi så snart som vi kan!