Hemstäd

Hemstädning i Älvängen

Vi här på Grönab Entreprenad AB erbjuder tjänster inom städning till alla som kan tänkas behöva vår hjälp. Hemstäd är en av våra populära tjänster, som vi alltid utför noggrant och ordentligt. Med hemstäd till hjälp får du tid över till annat, och du slipper känna stress över ditt hems skick.

Hemstäd

Överlåt jobbet åt ett riktigt proffs

När du tar beslutet att anlita oss för hemstäd slipper du längre tänka på hur ditt hem ser ut och när du ska finna dig tid till att åtgärda smuts och stök. Kanske har du mycket på jobbet? Kanske vill du hitta mer tid till din familj? Oavsett anledning, finns vi på Grönab Entreprenad AB snabbt på plats för att ge dig den hjälp som du är i behov av.

Vår personal har värdefulla egenskaper för underhållning av exempelvis hemstäd, och med noggrannhet och effektivitet som vårt stora fokus, har vi många nöjda kunder. Hos oss väljer du alltid själv i vilken omfattning som du vill ha hjälp med städning. Vi anpassar oss efter dig och dina önskemål! Du kan välja att ta hjälp en enstaka gång, eller återkommande besök för att underhålla den skinande rena städningen.

Priser & garantier

Vad kostar det då med hemstäd? Priset varierar beroende på hur din boendesituation ser ut. Du är alltid varmt välkommen att be om en offert helt kostnadsfritt hos oss. På så sätt kan du själv ta ställning till huruvida du vill genomgå städningen med oss. Du kan alltid känna dig säker på att du får en kvalitativ och pålitlig service, och skulle du mot förmodan inte bli helt nöjd, kommer vi och åtgärdar eventuella missar i städningen.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. Vi svarar så snart som vi kan!