Sten & Anläggning

Vi hjälper dig med sten & anläggning

Grönab Entreprenad AB har en gedigen kunskap kring alla typer av arbeten som rör sten & anläggning. Just därför är vi företaget för dig som befinner dig i eller runt omkring Älvängen och som vill ha en hjälpande hand när det gäller exempelvis en ny stenmur eller uteplats i sten.

Sten & anläggning

Vackra ytor med stenläggning

Hos oss får du alltid professionell hjälp med det mesta inom entreprenad. När det kommer till sten & anläggning, kan vi anpassa våra tjänster utefter vad du behöver. Är det dax för en ny garageuppfart eller kanske en entrégång? Med sten får du en vacker yta som många finner som ett perfekt alternativ när man inte vill ha grus eller asfalt.

Vi vänder oss till dig som är trött på din egna trädgård, och som vill ha en uppdatering med hjälp av stenläggning, men även till dig som är företagare och vill ha hjälp med någonting på din arbetsplats. Vi tar självklart även emot jobb av olika storlekar, och inga jobb är för stora eller för små för oss.

Våra medarbetare

Hos oss hittar du stenläggare som med sin erfarenhet och vetskap i branschen klarar av alla uppdrag som har med sten och anläggning att göra. Många upplever att det är svårt att lägga sten själv, och har man inte rätt verktyg och strategier kan det lätt bli fel. Med Grönab Entreprenad AB får du hjälp av pålitliga anställda som brinner för sitt yrke.

Hos oss står kunden alltid i fokus, och därför är det viktigt för oss att du blir helt nöjd med det som vi åstadkommer hos dig. Vi arbetar därför med stor noggrannhet och effektivitet, vilket har bidragit till många nöjda kunder genom åren.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller funderingar kring oss eller våra tjänster! Varmt välkommen till Grönab Entreprenad AB.