Kontorsstäd

Kontorsstäd är enligt oss en av de viktigaste städtjänsterna vi erbjuder.

Kontorsstäd bidrar nämligen till att både arbetsplatsen och personalen mår bra. Med ett rent kontor ökar trivseln bland personalen, vilket bidrar till en mer motiverad personalgrupp, som får bättre förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Vi är ett perfekt alternativ för dig som befinner dig i eller runt omkring Älvängen! Vår fantastiska personal ser till att du får ett skinande rent kontor!

Kontorsstäd

Kunniga medarbetare

Att ha personal som kan sin grej är viktigt för oss. Just därför har vi handplockat kunnig och professionella medarbetare som brinner för sitt yrke. Vår personal gör vad som krävs för att ert kontor ska bli skinande rent, och arbetar noggrant för att lyckas så bra som möjligt.

Grönab Entreprenad AB:s personal får utbildning kring både hållbarhet och städning i stort, för att de ska bli ännu rikare på erfarenheter och kunskaper i yrket. Vi lägger även en stor vikt vid bemötandet av kunder, och vill att alla som vänder sig till oss ska känna sig trygga och bekväma.

På era villkor

När du vill ha hjälp med städning av ditt företags kontor, anpassar vi oss efter ditt kontors behov och dina önskemål. Vi gör en anpassad lösning efter vad du behöver, för att vi vill se till att det blir så bra som möjligt. Vi hjälper dig oavsett om du vill ha hjälp med kontorsstäd vid enstaka tillfällen, eller mer frekvent.

Kontorsstädning är en investering i både personal och arbetsplats. Förutom en ökad trivsel, får ni fräscha ytor i alla lokaler och rum, och möbler som inte slits eller går sönder lika lätt.

Har du några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av er till oss, så ser vi till att svara er så snart vi kan!