Snö & Halkbekämpning

Alla ska ha möjlighet att ta sig fram på gator och vägar under vinterhalvåret, även när det har snöat.

Hos oss på Grönab Entreprenad AB jobbar vi för att öka framkomligheten under snöiga och hala dagar utomhus, och minimera risken för halka för både bilar och gående, företagare som privatpersoner. När du väljer oss som företag för snö & halkbekämpning får du pålitlig och effektiv hjälp där du behöver den.

Snö & Halkbekämpning

Vi ökar framkomligheten och minskar risken för halka

Vill du ha hjälp med skottning vid din garageuppfart eller fram till din entré? Eller behöver ditt företag hjälp med skottning och snöröjning? Att skotta själv är både tidskrävande och energikrävande, och något de flesta helt enkelt inte själva hinner me. Just därför finns vi till hands för både privatpersoner och företagare som behöver vår hjälp, och kan hjälpa till vid både mindre och större områden.

Vårt mål är att kunna bidra med så bra och snabb hjälp som möjligt. Vi vet hur mycket snöfall kan ställa till med, både ute i samhället, och hemma utanför dörren. Just därför finns vi här för att bidra till säkrare gator och vägar, med större framkomlighet till fastigheter, trappor och gator, samt mindre risk för halka.

Ta hjälp av proffs

Här på Grönab Entreprenad värderar vi noggrannhet och effektivitet. Vi ser till att alla arbeten utförs med samma professionalitet, och arbetar för att varje ställe vi kommer till ska bli så säkert som möjligt. Våra medarbetare är måna om varje kund, och lägger ett stort fokus på att öka framkomligheten för både bilar och gående. Vi vet vad som krävs för att skapa en trygg och säker tillvaro under vinterhalvåret.

Har du några funderingar kring vår snö & halkbekämpning? Hör gärna av dig till oss, så ser vi till att svara dig så snart som möjligt!